Menu

Reparaties

Vrijwel alle schades in hout, kunststof, marmer, aluminium etc. zijn zeer goed te repareren. Het betreft hier schades die ontstaan tijdens het productieproces, tijdens transport, bij plaatsing of nadien bij gebruik. Deze schades repareren wij graag voor u.

Reparaties die wij kunnen verrichten:

Meubels/ interieurs

De beschadigingen die ontstaan zijn vaak verschillend van aard en omvatten o.a. schuurschades, verdwijnen van kleur, doorgeschuurde kanten, krassen en val-/stootschades. Vaak zijn dit beschadigingen die ontstaan tijdens de fabricage, het transport of de montage.

Aanrechtbladen met kunststof toplaag

Onder kunststof aanrechtbladen verstaan we o.a. multiplexbladen welke voorzien zijn van een HPL-toplaag en bladen met een melamine toplaag. De beschadigingen die ontstaan zijn vaak verschillend van aard en omvatten brandplekken, krassen en val-/stootschades. Wij kunnen nagenoeg alle kleuren en patronen natuurgetrouw nabootsen. Het voordeel van de reparatie die wij verrichten is, dat alleen de beschadiging wordt hersteld en dat er verder niets gedemonteerd hoeft te worden.
Bij een schade waarin vocht en vet aanwezig is, is het vrijwel onmogelijk afdoende te repareren. Dit i.v.m. onvoldoende hechting van de herstelproducten.

Deuren en wanden bekleed met HPL/melamine enz.

Ook u wordt weleens geconfronteerd met het euvel dat er net voor de oplevering een beschadiging geconstateerd wordt bijv. stukje van de rand af, hoek kapot, scharnier te ver uitgefreesd etc. Vaak zijn dit schades die ontstaan tijdens het transport, de montage of tijdens de bouw.

Kozijnen (kunststof, aluminium, houten)

Kleine tot middelgrote schades (niet groter dan ca. 5 cm²) aan kunststof/aluminium en houten kozijnen kunnen op een snelle en vakkundige wijze door ons ter plaatse worden hersteld. We spreken dan o.a. over een verkeerd geboord gat, stukje eruit op hoeken en kanten (ook bij folie) of krassen, deukjes, blaasvorming etc. Meestal zijn dit beschadigingen die tijdens het transport, de montage of bij een inbraak ontstaan.
De beschadigingen die zijn ontstaan zijn optisch van aard en niet van constructieve aard.

Vloeren

Kleine tot middelgrote beschadigingen (tot maximaal 5 cm²) in uw laminaat vloer, massief houten vloer, linoleum en vloertegels kunnen wij voor u vakkundig oplossen.

Adres

Gervink Interieur Montage
De Jachtvalk 134
7609 JA Almelo